Koleksi Lagu Komunitas Gothic Black Metal Indonesia

Selasa, Januari 31, 2012

Reinheit - Kesucian & Kesesatan Mp3 (Black Metal Ciawi)

Reinheit - Terjerat dalam ilusi Mp3
Reinheit
Indo Metal Goth™ | Sebelumnya indometalgoth.com sudah mempublish lagu Reinheit yang pertama "Terjerat dalam ilusi" kini Reinheit kembali mempublish lagu mereka "Kesucian & Kesesatan"
Details : 
Band : Reinheit 
Genre : Black Metal
Asal Band : Ciawi Bogor indonesia
Judul lagu : Kesucian & kesesatan
Format : Mp3
Size : 10.2Mb
Durasi : 00:08:55
>>>Download Disini<<<<
Share:

Scream Of Silence - Hamba Berdosa Mp3 (Bogor)

Scream Of Silence
SCREAM OF SILENCE
band ini lahir pada tahun 2010 yang bertepat di pinggiran kota bogor , di awali oleh karier kami .. dan atas karunia allah swt serta doa dari kedua orang tua kami band ini pun terbentuk, scream !! of silence ... band kami ber aliran black metal , sebelum band ini terbentuk kami pun sebelumnya bernama dead silence,hurt me inside,timur senja, ya tentunya anda pernah mendengar nama ter sebut kan,
se iring waktu berjalan band kami pun berganti personil maupun nama band tersebut dan akhirnya scream of silence pun muncul menjadi keputusan kami bersama ..

Personil :
- obhet sirnha tangis (vocal scream)
- baria barbara (ghotic vocal)
- budi sickness (lead guitar)
- gungg startblenkk (guitar)
- blenk iblisiiah (bass)
- chepod mulder (drum)

management : (risma quilavers imong)
Download Lagu Scream Of Silence yang berjudul "Hamba berdosa"  download >>>>DISINI<<<
Lagu tersebut bergenre Black Metal durasi 00:04:42 , ukuran file Mp3 : 10,7Mb...
Share:

Sabtu, Januari 28, 2012

SKURL - AU BORD DE LA NUIT (2012) Francis Gothic Dark Metal

Skurl adalah band gothic/darkwave metal yang berasal dari kota Lyon , Francis....
Januari 2012 SKURL merilis albumnya "AU BORD DE LA NUIT" yang bisa kalian nikmati secara gratis...

SKURL - AU BORD DE LA NUIT (2012)
Tracklist :
1. Au Bord De La Nuit
2. Dead and Buried
3. Altar of Gods
4. Amphetamine Logic
5. Obscurité
6. Dirty Queen
7. La Muse Aux 100 Visages
8. Terres Brûlées
Download

SKurL: All instruments
Drums programming & production

Amphetamine Logic is a cover of The Sisters Of Mercy
Obscurité lyrics by Crowicia
Artwork: C. & Dee
Share:

Kamis, Januari 26, 2012

Teluk Naga Extreme Musik Peduli 29 januari 2012

Teluk Naga Extreme Musik Peduli 29 januari 2012
Share:

Buku Tamu

Bua para Pengunjung Silahkan jika ingin mengisi buku tamu dibawah ini :
******Note :
Reload atau refresh halaman untuk melihat balasan terkini.
Share:

Chatt

******Note :
Reload atau refresh halaman ntuk melihat balasan terkini.
Share:

Selasa, Januari 24, 2012

Lirik Lagu Suropati - Terbelenggu Sepi & Menghilang

Suropati Band Logo 2012


Indo Metal Goth™ Lirik Lagu Suropati - Terbelenggu Sepi :

Terlarut kudisini terbelenggu sepi
... Terdiam aku terkunci di alam sepi yg abadi...
...
anganku kian terbungkam dihempas sang angin malam
ku coba tuk temukan sejejak titik kehidupan..

Terhempas abadi dlm kesunyian
tenggelam jiwaku seakan terbenam rasa diri seakan tak berarti hilang ditengah malam gelap yg abadi
Bawalah jiwaku trbang dan melayang Bawalah ragaku dari kesunyian
Hampa diri smakin tak berarti bila kau tak datang menjemput malam ini..
Reff..

Bawalah aku dari sini melewati malam gelap sepi tanpamu aku tak berarti terpuruk disini terbelenggu sepi..
Bawalah aku terbang tinggi melintasi ruang jiwa ini tanpamu aku tak berarti terpuruk disini terbelenggu sepi...

Indo Metal Goth™ Lirik Lagu Suropati - Menghilang :

Takan ada yg bisa merubah sgala nya selain hanya dia penguasa sang pencipta kita hanya manusia yg tak bisa berdaya saat tiba waktunya datang pencabut nyawa..

*
... Kau menghilang dalam gelap
Kau tenggelam dalam angan...

Tak akan ada yg bisa lepas dari cengkram nya karna kta tercipta tuk kembali padanya.. kita hanya manusia yg tak bisa berdaya saat tiba waktunya datang pencabut nya..,

back to *

Kemana kah harus ku tegarkan langkahku sedangkan diriku engkau tinggalkan..
Dimana kah harus kutempatkan hatiku sedangkan diriku engkau lupakan ...

Kau menghilang di gelap malam...
Kau tenggelam di kesunyian..

Walaupun kau coba tuk terbang dan menghindar dia tetap dan tetap mencabut nyawa.. .
Share:

Download demo Lagu Mp3 Lirik Lukisan Hati by Moses Bandwidth

Lukisan Hati by Moses Bandwidth
Indo Metal Goth™ - Lukisan Hati merupakan lagu Moses Bandwidth 2012 yang akan dirilis pada mini album "Sabda Ghaib" .
Lagu lukisan hati ini lebih slow dari lagu lagu moses bandwidth yang ada di album nefrit lazurit.
Walau lebih slow dan lebih syahdu tapi sentuhan ciri khas Moses Bandwidth masih tetap ada dan tidak hilang...
Berikut Lirik lagu MB - Lukisan Hati :


(Music: moses bandwidth Lyric: LaVey, Jasmine, Aliez)
album: Sabda Ghaib (mini album)


Dari lubuk hati yang paling dalam
Terucap kejujuran kata
Kucoba rentangkan lamunan lara
Saat kau pergi dan terbat


Kucoba hilangkan smua kenangan
Didalam bayanganmu


Lukisan hati t'lah Terbuai
Pada malam yang telah usai
Mungkinkah kini akan terus kurangkai


Bayangan sunyi kan menghilang
Ketika senja kian terang
Haruskah kutaburkan sejuta bintang

Yang belum download lagu / mp3 nya silahkan download disni
Share:

CD Album Kompilasi INDONESIAN ZONA HITAM #2

INDONESIAN ZONA HITAM #2



TELAH BEREDAR….!!!
INDONESIAN ZONA HITAM #2
Album Kompilasi 19 Band Gothic Black Metal Indonesia yg di kemas
dalam format Cd. Rilis from Airtuhan Record : 010

Fet :
DREAMER / Jkt
TOTAL TRAGEDY / Sby
CROXOUS / Jkt
NOSFERATU / Yogyakarta
PAST THE LINE / Jkt
DURHAKA / Bali
BHAZAD / Jkt
JAHILIYAH / Palembang
RASCAL / Jkt
BERZIER / Kudus
SHADOWS OF SADNESS / Bdg
EDEL / Jkt
BLOOD RITUAL / Medan
AUTUMN LIES / Jkt
ZEUS SATANAS / Indramayu
LAVA / Kendal
DIMENTHRON ALKAUTZAR / Bekasi
ELMISTIE / Tangerang
SONDARK

Prince :
Rp. 35rb / Jkt
Rp. 45rb / Luar Jkt
Rp. 55rb / Luar P. Jawa
( Harga sudah termasuk Ongkos kirim + Bonus Stiker)

Dapatkan juga Albumnya di UNITED ATRIBUTE BLOK-M Mall
Jakarta - Selatan

Orde to:
AIRTUHAN PRODUCTION
C/o. Bada Riyadi, Jl. Bojong Raya Rt.011/04 No. 44D Rawa Buaya Cengkareng Jakarta Barat 117 40. Ph: 08816 838 213

Transfer Bank BCA Rec : 7540288318
Atas Nama : Arifah, BCA unit Puri indah
Share:

Sabtu, Januari 14, 2012

Metal Forever #2 Presented by Gothica Production 12-02-2012 Tangerang

Metal Forever #2 Presented by Gothica Production
With Perform : Restless - Anueta - Crystal Dream - Amerta - Past The Line - Etc... Boco Dewe.... Hehe

Iklan  :
Galeri Selebrity Indonesia
Gallery Celebrity
Ultrabook Notebook Tipis Harga Murah Terbaik
Share:

Senin, Januari 09, 2012

Daftar Sementara Band List "BMI Menjerit #2"

Daftar Sementara Band List "BMI Menjerit #2"
Yang Belum daftar Buruan....Liyat Syarat nya disini : Pendaftaran BMI Menjerit #2 Di Buka  100% Free Regist.....

BMI Menjerit #2

BMI Menjerit #2

BMI Menjerit #2
Share:

United Survival with Episode 666, Gugur Bunga Etc "Tangrang 14 Jan 2012"

United Survival with Episode 666, Gugur Bunga Etc
United Survival with Episode 666, Gugur Bunga Etc "Tangrang 14 Jan 2012"
Share:

Video Clips Moses Bandwidth - Jauh "Demo Stigmata Videos 2012"


Moses Bandwidth
indometalgoth.com - Video Clips Moses Bandwidth "Jauh" merupakan video clips peratama dari 11 Video yang ada di album "Stigmata Videos"
Moses Bandwidth - Stigmata Video
COMING SOON...
"STIGMATA VIDEOS" (Dvd Video Album) Tracklist:
1. Bayang Silam 2. Jauh 3. Dalam Sepi 4. Selangkah Menuju Surga 5. Laila Majnun 6. Stigmata Savannah 7. Injil Misa Hitam 8. Magadhir 9. Tatapan Sunyi Ratapan Sufi 10. Rapuh 11. Karma.
Price: Rp. 100.000 + T-shirt Released by SNAZZY prods
Share:

Minggu, Januari 08, 2012

29 Januari 2012 "MOJOKERTO BODY CONTACT #3"

MOJOKERTO BODY CONTACT #3
Share:

MOJOKERKO BLACK NATION #6 "Moses Bandwidth Nefrit Lazurit Tour"

Moses Bandwidth Nefrit Lazurit Tour
MOJOKERKO BLACK NATION  #6

indometalgoth.com - Moses Bandwidth Nefrit Lazurit Tour 2012 Live In MOJOKERKO BLACK NATION #6 @ Gd. Korpri Jabon Mojokerto (Jawa Timur) info: 085859774666
Need 10 Band Regist .........!!!
Regist : Rp.125.000,-
Share:

Sambangi Pekan Raya Jakarta 25 Februari 2012 "Konser Evanescence"

Sambangi Pekan Raya Jakarta 25 Februari 2012 Evanescence  Konser
indometalgoth.com - ShowMaxx Entertainment mendatangkan kelompok musik Evanescence pada 25 Februari 2012 nanti dengan biaya Rp 3-4 miliar. Kelompok musik asal Little Rock, Arkansas, Amerika Serikat, ini akan manggung di Arena Pekan Raya Jakarta Indonesia. “Itu untuk biaya landing mereka saja,” kata Direktur ShowMaxx, Sherwin Djajadi, Rabu 4 Januari 2012.

Konser Evanescence ini merupakan penampilan pertama di Asia Tenggara, termasuk Indonesia sejak meluncurkan album debutnya bertajuk Fallen di 2003.
Dan di tahun 2011 kemaren indometalgoth.com memposting 3 artikel tentang evanescense :
  1. Evanescence - My Heart Is Broken [Single] (2011) 
  2. Video Clips Evanescence - What You Want.Mp4 (2011)
  3. Album Review : Evanescence - Evanescence (2011) 

ShowMaxx Enterinment memperkirakan Evanescence mampu menyedot sekitar 5-7 ribu penonton. “Awalnya panitia menawarkan lokasi di Istora Senayan. Namun venue itu ditolak lantaran mereka menginginkan tempat yang standing venue indoor,” kata Sherwin.

Detil Harga Tiket Mauk Konser Evanscence - Jakarta 2012

Yook Mari Merapat ke PRJ  .... ane tunggu disana kawan....!!
Haha....

Read More :
Upcoming Shows Epica Band 2012 "On Flayer"
Upcoming Show Nightwish 2012 "On Flayer"
Share:

Sabtu, Januari 07, 2012

New Album 2012 Nightwish " Imaginaerum"

Band/Arts: Nightwish | Origin: Finland (Kitee) | Formed: 1996 |
Genre: Gothic, Operatic/Symphonic Power Metal |
Lyrical themes: Love, Nature, Astrology, Religion, Fantasy
Album: Imaginaerum | Type: Full-length |
Release date: November 30th, 2011 | Label: Nuclear Blast Records

Di album Imaginaerum ini banyak praduga-praduga dan juga pandangan-pandangan mengenai Nightwish, karena semenjak Tarja Turunen berpisah dengan band ini, beberapa atau mungkin banyak penikmat dan pecinta Nigthwish mulai tidak begitu suka, dari sisi vokal, memang berbeda antara Anette Olzon dengan Tarja Turunen, banyak yang mengatakan vokal tarja lebih cocok di band ini, karena lebih gelap, epik, karena didukung oleh vokal sorphannya. hal ini mungkin karena pada tahun 1996 lalu, tarjan bisa terpilih menjadi vokalis di Nightwish karena dia adalah seorang yang mempunyai daya vokal yang baik disekolahnya.
Di luar pro dan kontra serta pandangan itu, Anette mempunyai style vokal yang berbeda, dan hal itu membuat style musikalitas Nightwish berbeda dengan Nightwish pada era 96-04/05, yaitu dengan formulasi baru dengan style ramuan yang baru, dan album Imagenaerum ini merupakan album Full-Length ke 2 bagi Anette, setelah Dark Passion Play, dan bagaimanapun juga, mungkin ini adalah kembali Nightwish menempuh langkah awal lagi dengan tampilan musik yang baru.
Keluar masalah dari Tarja maupun Anette, keduanya adalah benar-benar cantik. dan menurut saya album Imaginaerum adalah yang diperuntukan untuk mempertegas style baru dari Nightwish dan juga mengangkat nama Anette, karena di album ini sediki banyak mengurangi backing vokalnya Marco, vokal Marco di album ini terkesan biasa dan tidak seperti dulu. Dan Juga Imaginaerum merupakan kelanjutan langkah daripada Dark Passion Play, namun album ini lebih dinamis, melodic, dan kompleks, serta secara pasti Anette telah diterima kedalam anggota Nightwish, dan mungkin ini akan berlangsung lama serta kemajuan dan harapan positif untuk Nightwish

Line-Up di Album ini:
Emppu Vuorinen - Guitars
Tuomas Holopainen - Keyboards, Piano
Jukka Nevalainen - Drums, Percussion
Marco Hietala - Bass, Vocals
Anette Olzon - Vocals

Guest:
- Vocals: Troy Donockley(tracks 10 & 12), Uillean Pipes (tracks 5 & 13), Tin whistle (tracks 1, 8 & 10), Bodhran, Bouzouki
- Violin: Pekka Kuusisto
- Percussion (additional): Kai Hahto
- Hardanger Fiddle: Dermot Crehan
- Sorna: Dirk Campbell
- Solo Trumpet: Guy Barker
- ethnic Percussion: Paul Clarvis, Stephen Henderson

London Philharmonic Orchestra - Orchestra, Choir

Tracklist:
1. Taikatalvi
2. Storytime
3. Ghost River
4. Slow, Love, Slow
5. I Want My Tears Back
6. Scaretale
7. Arabesque
8. Turn Loose the Mermaids
9. Rest Calm
10. The Crow, the Owl and the Dove
11. Last Ride of the Day
12. Song of Myself
13. Imaginaerum
Download Full Album :
Sorry Not For Free
Share:

RBT Gelap Band Full album "THROUGH HER SILENT EYES"

Berikut Kode RBT dari Band "Gelap" Full album (11 Tracks) "Through Her Silent Eyes"
Share:

Jumat, Januari 06, 2012

CILEUNGSI GEMURUH "18 februari 2012" Need More Band

CILEUNGSI GEMURUH
CILEUNGSI GEMURUH
COMING SOON...........!!!!!
CIBEUREUM PRODUCTION
CILEUNGSI GEMURUH

Sabtu.18 februari 2012 gor latansa hall badminton perum griya kenari mas cileungsi bogor

with perfome :
.Dajjal
.Demonseed
.Kejie
.Murtad
.Dishearteen
need more band
regist 200 + 10 share
Arief : 0878 7038 8540
Egie : 0877 7088 6963
Didit : 0878 7314 9629

SUPPORTED :
.The vador management
.Cibeureum production
Share:

Kamis, Januari 05, 2012

Pendaftaran BMI Menjerit #2 Di Buka

BMI Menjerit #2

BMI Menjerit #2

BMI = Blogger Metal Indonesia.
Anggota Resmi BMI :
- Semua Web/Blog Indonesia yang mengusung Tema Musik Metal*.

Tujuan dari BMI adalah untuk membantu mempublikasikan Hasil Karya Musisi/Band Band Metal khususnya untuk wilayah Indonesia, dan tentunya seluruh penjuru dunia,yang kami publikasikan melalui internet (Website,Blog, Social Bookmark,Forum,Online TV,Radio,Etc)
Setelah meluncurkan BMI Menjerit #1 yang telah di unduh/didownload sebanyak lebih dari 1jt kali,Sekarang BMI membuka pendaftaran untuk BMI Menjerit #2, Kali ini semua genre metal bisa ikut masuk dalam kompilasi ini.
Dari Gothic Sampai Yang Paling Extreme….!!!

Penting…..!!!
Kompilasi BMI Menjerit #2 tidak diperjual belikan*.

Adapun syarat untuk ikut kompilasi ini tidak jauh beda dengan BMI Sesion #1 :
  • Karena Kompilasi ini tidak diperjualbelikan,jadi semua lagu yang masuk dalam kompilasi ini boleh di unduh/didownload secara gratis.melalui internet.
  • Jenis File/Format Lagu nya Mp3.
  • Lagu milik/karya sendiri (Bukan Band Lain/Dapat dipertanggung jawabkan).
  • Qualitas Suara Bagus. (Bukan life Record)
  • Lagu Baru (Lagu tersebut belum pernah di publikasikan di ineternet).
  • Durasi Bebas tidak terbatas.
  • Genre Bebas.Dari Gothic Metal Sampai Yang Paling Extreme Metal
  • Registrasi Gratis,Tidak di pungut biaya.
  • Satu (1) Band Satu (1) Lagu.
  • Pendaftaran di tutup Bulan Maret (Pendaftar Pertama jadi nomer pertama di Traklisting.Begitupun selanjutnya)*.

Cara Kirim Lagu ke Direktori BMI :
Kirim melalui email ke : blogger.metal.indonesia@gmail.com dengan Subjek “Daftar BMI 2”
Isi dari email yang di kirim ke Direktori BMI adalah:
  • 1 Lagu Full Durasi.
  • Judul Lagu.
  • Lirik Lagu (Bila ada/Ga wajib tapi mendapat nilai +)
  • Nama Band/Nama Musisi (Buat yang Solo Karir).
  • Logo Band (Bukan Foto Personil).
  • Genre/Gaya Musik dari lagu tersebut.
  • Kota asal.
  • Kontak (Email/Nomor yang bisa dihubungi).

Mari sebarkan informasi ini…….semua demi kemajuan bersama.

Untuk Labels atau Media lain yang ingin mensupport project BMI silahkan kirim email ke : blogger.metal.indonesia@gmail.com dengan Subjek “Support BMI 2” .

Ket:    * Akan diberitahukan bila ada perubahan.
Share:

CIBINONG UNDERGROUND METAL FEST #1 "Muntah Production 10th Anniversary"

CIBINONG UNDERGROUND METAL FEST #1 Muntah Production 10th Anniversary
FLAYER CIBINONG UNDERGROUND METAL FEST #1 "Muntah Production 10th Anniversary"
MUNTAH PRODUCTION 10th ANNIVERSARY
CIBINONG UNDERGROUND METAL FEST #1.
SABTU 28 JANUARI 2012 @ GEDUNG PEMUDA KNPI PEMDA CIBINONG BOGOR.
HTM Bonus Poster + Sticker + Doorprize.
Presale 20rb
OTS 25rb.

- ThrashLine
- Oracle
- Lucretia
- Nevhania Shamara
- Tragedy
- Memedy
- Eksekusi Mati
- Suckit jiwa
- Carnivored
- Death Force
- Stay True
- Cabut Nyawa
- Grimmory
- Syariat
- Kraton Demit
- Brother Killer
- Syndrome
- Ark Graveyard
- External Death
- Mind Torture

- .... Your Band ??! SPACE MAKIN TERBATAS !

* - Regist 250rb
* - Feat 350rb
- no shared.
- Royalty 7 Poster.
- Wajib menyerahkan Foto dan logo untuk di cetak poster sebagai bonus tiket penonton.

Fast info call/sms to :
08777 0985 679

Waktu nya hanya 1 Bulan. Buruan Regist & Perform !!

Muntah Production
Share:

CARDAMON Posted Free album to Download "Sun as Never"

CARDAMON BAND COVER
Most of the album deals with reaching one's full potential; knowing where it lies, working towards it and realizing when it's there. Having been around for a couple of years, we feel we are getting closer to the core of things, both musically and in life itself. And this album, for us, is just another step
in the right direction, onto the next level.

We're in this for the love, and nothing else.

We decided to power the release and distribution of our music with the same fuel, unlimited by industry rules. We're not pressing cd's, no iTunes, no Amazon. Exclusively on our own website, you can download 'Sun as Never' for free.
NO charge. How's that for love? We hope to play as many live gigs as possible to spread our message. For those who really want to support us financially, we made 100 limited edition USB drives with the album, artwork and extra's on it, available for 10 euros, shipping worldwide. (p&p not included)

Cardamon - Sun as Never (album 2011)
Country: Netherlands
Genre: Gothic Metal
Tracklist:
01. Away From the Light 04:31
02. Down Alone 05:00
03. Spanning the Distance 04:13
04. All You Were Meant to Be 04:24
05. Antithesis 03:36
06. Masterminds 06:23
07. Deaf or Blind 04:45
08. Walk on By 04:10
09. Amaze Yourself (Sun as Never) 03:54
10. Wide Eyes 04:27
Click Here To Download
Share:

CORONATUS " Gothic symphonic metal double female fronted"

CORONATUS BAND MEMBERS PHOTO
CORONATUS is THE Female Fronted Gothic and Symphonic Metal band from Germany.
...
With an all new line up,Coronatus is about to take over the new gothic and symphonic metal scene. The new album "Terra Incognita" shows more energy and songwriting skills than ever before, and the first single "Fernes Land", which was released as video on Sept 23rd, proves the powerful talent inside the band. The video was nominated as "video of the week" and received several thousand views within a few days.

First reviews of pre listeners describe the new songs as "ground breaking". With "Terra Incognita", surely a new era has begun for Coronatus.

   
In 2007 ’’Lux Noctis’’ and 2008 "Porta Obscura” were released on Massacre Records. Both albums were recorded and mixed at Klangschmiede Studio E by Markus Stock (THE VISION BLEAK) and mastered at the Finnvox Studios in Helsinki by Mika Jussila (NIGHTWISH, CHILDREN OF BODOM, etc.).

In January 2008, CORONATUS played support for WITHIN TEMPTATION in front of about 1500 spectators at the Petöfi Hall... in Budapest, followed by more concerts with magnitudes from the metal scene like MIDNATTSOL, COPPELIUS, DORO, TARJA, EPICA and KRYPTERIA.
CORONATUS FEMALE MEMBAER'S
"Fabula Magna" was released December 2009 on Massacre Records. A driving, direct, aggressive rhythm section builds a unique, enthralling atmosphere, together with the embossed melodies by the piano, flute, bagpipe and fiddle on which the multi-faceted vocals of the two front women shine. CORONATUS is through the linkage of different music styles interesting for both fans of the heavier- and fans of the more emotional metal music.

The lyrics range thematically between as many directions as linguistically, but are rooted primarily in the legends, stories and myths being told all over the world. For the 4th coming longplayer, "Terra Incognita", Coronatus once again entered the Klangschmiede Studio.

For the Germany tour 2011, Coronatus decided to play the best songs of all released albums, along with guest singers and guest musicians. The tour led through several german cities, and was headlined by Haggard.

In autumn 2011, Coronatus entered the studio for the new ground breaking album "Terra Incognita". which is about to be released on Nov 18, 2011.
Line up :
Vocals: Ada Flechtner
Vocals: Mareike Makosch
Guitar: Aria Keramati Noori
Bass: Dirk Baur
Drums: Mats Kurth
Keyboards: Psalm 87
CORONATUS ALBUM COVER
Coronatus Album "Terra Incognita" (2011):
Tracklist :
01. Saint Slayer 04:12
02. Fernes Land 03:40
03. A Dead Man’s Tale 04:45
04. Sie Stehn Am Weg 03:22
05. Vor Der Schlacht 04:51
06. Hateful Affection 03:32
07. Der Kleriker 05:13
08. Das Zweite Gesicht 04:24
09. In Signo Crucis 06:17
10. Der Letzte Freund 05:24
11. Traumzeit 04:18
12. Terra Incognita 04:32
13. Mein Herz, Mein Sehnen (Bonus Track) (Live At Stuttgart 2011)
Download here , a demo album Coronatus


Video Clips Coronatus :

CORONATUS -Fernes Land -VIDEOCLIP. video directed, filmed & edited by Christoph Pohl of regioscope.tv
Share:

Video Clips Anabantha Band "Gothic Doom Metal Mexico"

ANABANTHA: S.O.S

The second single from the album "The Well of desires" of the gothic metal band Anabantha Mexican. This video is based on much original artistic concepts of the art of CD that was released in Mexico, US.A. and Latin America in late 2009. We shot it in three days at various locations considered magical state of Puebla and Veracruz. I think it's one of the videos more complicated, technically speaking, I've done so today. I hope you enjoy it.

ANABANTHA: Hechizo

HECHIZO es un tema que se desprende del disco "Letanías Capítulo III" de la banda de metal gótico mexicano ANABANTHA. Este video fue realizado durante las sesiones del grabación del álbum en el año 2006.Anabantha: Vampiro

ANABANTHA: Deja Vú

Extraido del DVD Crisálida que saldrá en este 2011. Este video es una muestra de la banda mexicana ANABANTHA en vivo desde el Zócalo de la Cd. de México.
See More :
Anabantha Biography & Download Album
Share:

ANABANTHA "Mexico Gothic Metal Download Album Video & Biography"

ANABAHNTHA BAND PHOTO
Excellent band over 10 years of travel and awesome music, a band that puts up the good name of the gothic genre and metal obio !!!!!

Anabantha, is a Gothic metal band originally from Mexico City, Mexico. Its roots date back to 1997 with a project called condolences. This alignment is formed by Duan Marie on vocals, Vlad Landeros on keyboards, the band lasted one year with this name, but were born too important songs: Vampire, condolences, Holy Agony, History of Horror, Necrophilia y. .. many more. By 1998 the band changed its name to TRANSDELLIC (derived from the union of Trans = beyond, and Dell = visible) which means linking them beyond the visible. It should be noted at the time the valuable participation and unique friendship "Jimmy Galloza" (Drums). During this period the band recorded their first demo called "CRY OF FREEDOM." By 2000, the band decided to debut Anabantha name on the album "Tribute to Lucifer," playing the song "Be Be". A year later, with the name and dark Anabantha latent in his soul, composed and recorded songs such as leaves, Stigmata, Woe to the Night, Blood, among others. In the alignment of this stage is where Vlad Landeros takes possession of the battery. In this alignment, born in 2001 his first official album, called "Litany CHAPTER I" production created in one night In 2002, some musicians choose to exit from the band. This metamorphosis Anabantha. (Duan and Vlad) resulted in the album titled "without saying goodbye" with songs like Talisman, Ice Angel, Sinister Heart Havens and evening. In 2003 he began to write and record the demo of "Litany CHAPTER II" with songs like, crucify, Possession, Poison Breath. In 2004 they recorded their demo album "Acoustic" with songs like, Deja Vu, Vanish, The Twilight, The Flower, Spring, plus a few tributes to the poet Pablo Neruda: "Poem No. 20, and Sexual Water". And the damned poet H.P. Lovecraft, "Being Under the Moonlight". Already in 2005 it is when you start recording their album "without saying goodbye," which has the distinction of being published first as a promotional album 9 tracks and then as a double album (Spanish and English). This production contains topics such as; Deja vu, Angel Ice, Talisman, Madrugada, Disappear, Havens, among others also include a cover of the band Shocking Blue seventies called "Never Marry a Railroad Man" (Never marry a railroad). In the same year they released their second studio production "chapter prohibits Litany," which includes topics such as; The altar of bleak passions, Woe to the Night, Blood, you kill me, Black Veil, among others. 2006 was a year of change and consolidation for Anabantha. This year an excellent job with one of the largest and most respected labels in Mexico "DENVER RECORDS." From this negotiation was a new landmark disc recording Anabantha, we refer to "Litany CHAPTER I", where, in addition to improving the original recording and include such classics as; Vampire Anabantha, Santa Agony and Let Go include two previously unreleased tracks, and Penance Horror Story. Production also is re-released "Litany chapter prohibits" with 2 bonustracks live, recorded in the Zocalo in 2005. In 2007 they recorded their live album "Friday 13 ... and the socket was filled with Shadows, "it held in the Zocalo, and which also burn a DVD. After the band made a tour celebrating its tenth anniversary, which involved travel to cities in Latin America in Mexico, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia and Venezuela. In early 2009 comes out of Brothers "Initiation", a finalized version of the demo "Blood Brothers" we all knew since 2005, including the familiar themes in its finished version, plus two new songs "Giving Face the Abyss "and" The Hell of your eyes. " In mid-2009 recorded the song "My favorite dish," which is included on the compilation album "Immortal Dynasty Wailing Darkness." At the end of 2009 comes to light his most expected, "The Wishing Well", which is a completely new disc in which we can see a musical evolution in the band, moving away a little of the sound of their previous albums but still thus creating an excellent album which is dominated by a dark atmosphere combined with a sound with Arabic influences, which can be felt more on the song "A Thousand and One Nights". In the same year he recorded the first official video of the band for the first single from his new album, in which we can see the band playing in a cemetery. Currently the band is composed of Duan Marie on vocals, Vlad Landeros on drums and vocals, Tristan Daerbonach Ulysses on bass and Mac on guitar, forming the perfect alignment of the band.
ANABANTHA ALBUM COVER
Anabantha Album "Hermanos De Sangre (El Ritual) (2011) "
Tracklist :

01. El Santo Grial 03:56
02. La Sombra 03:21
03. Melancolico 04:06
04. El Presagio 03:56
05. Ixquic Imago 03:50
06. El Espejo 02:55
07. Fragmento de Soledad 04:33
08. La Amada Espera de un Suicidio 04:33
09. Agonia 04:29
10. El Frio Encuentro 03:57
Click here to download a demo album
 See More :
Video Clips Anabantha Band
Share:

LAHANNYA "Gothic Metal London U.K" Download Demo Album

LAHANNYA BAND MEMBERS PHOTO
Biography :
Lahannya has always lived life on her own terms, eschewing convention and bending the rigid rules imposed by society to her advantage. It is therefore no surprise that her first release was a totally self-produced track on the Amduscias compilation of anarchist US diy label Zenflesh. Amidst the aural assault of Noise/Girl and the nightmare soundscapes of Petit Mal, Lahannya's "Drowning" at first a...ppears to be a highly unusual contribution, but in terms of attitude and philosophy Lahannya is a perfect fit. Inspired by the positive feedback and the Zenflesh way of just doing it, Lahannya went on to produce her debut EP and release it on her own label. The 4-track "Drowning" EP was extremely positively received by fanzines and underground music Web sites worldwide, which compared its sound to Throwing Muses, Cranes and a more ambient Garbage. After moving from Brighton on England's South coast into the heart of London Lahannya took up a DJ residency at the infamous Slimelight, London's longest running alternative club night and a regular hang-out for national and international underground artists. Her DJ activities led to interesting friendships and collaborations, the first of which was her contribution to the 2003 Greenhaus release "Another Life". In 2004 Lahannya began her long-term collaboration with Soman, resulting in club hits like "Tears", "Eye to Eye", "Mask" and the remix of Combichrist's "Sex, Drugs and Industrial" as well as festival performances at M'Era Luna, WGT and Summer Darkness among others. At M'Era Luna 2004 a chance encounter with Lutz Demmler of controversial German goth-rock band Umbra et Imago provided the trigger for Lahannya's return to her own material. Their brief acquaintance turned into fast friendship and eventually the decision to work together on Lahannya's full-length debut album. "Shotgun Reality" was a departure from both her early solo work and her recent collaborations, yet its genre-breaching fusion of alternative rock, powerpop and gothic metal was instantly recognisable by the idiosyncratic vocal style and imaginative lyrics that have become Lahannya's trademark. In late 2006 Lahannya and Lutz were joined first by Belle (Killing Miranda, Nosferatu) and shortly after by Chris Milden (NFD) and together the glamorous quartet presented "Shotgun Reality" live at sold-out tours in the UK and France with Courtney Love's anarchic ex-collaborator Emilie Autumn and j-rock lolita Moon Kana. For Lahannya standing still is a bit like dying and therefore the band started 2008 at full steam: Just six months after catapulting right into the heart of the European alternative scene with their impressive debut a new release followed, in time for Lahannya's extended tour supporting German goth-rock sensation ASP in the UK, Germany, Austria and Switzerland. The "Welcome To The Underground" EP featured four brand new tracks and a variety of remixes by renowned artists from the alternative scene. The stunning artwork was created by David Bircham, whose graphic novel Brodie's Law has become a worldwide underground success. The EP presents the prequel to a story that will unfold in the next album and is a subject that is very close to the heart of Lahannya and her band. "Welcome To The Underground" paints a bleak picture of our future - a future in which due to fear and lethargy our nation has sleepwalked into a surveillance society and our personal lives are under state control. Individualists, free thinkers and anyone seeking an alternative lifestyle either lives a life of pretence, constantly on guard, or is forced to exist completely outside society as we know it, in the underground. Not everyone is prepared to accept that we no longer live in a free country and the underground is rising to fight back…
Lahannya Cover Album DYSTOPIA 2011
Lahannya - Dystopia 2011 Tracklist :
01. Dystopia 4:42
02. Out of Time 3:58
03. Save Me 4:13
04. Not Innocent 4:36
05. Cocoon 4:51
06. Never Enough 4:18
07. What Kind of World 4:14
08. Beautiful Wasteland 5:14
09. Scavenger 4:22
10. The Stand 5:05
11. Only Time Will Tell 4:39
12. Army of Freaks 3:56
Clicks Here For download a demo album
Share:

ANHURA "Philippines Goth, Progressive, Celtic Metal" Unveiling EP 2011

 Members :
Monika Preysler - Vocals and Flute
Darwin Venus - Guitars
Mark Ryan Malalay - Guitars
Ryan Erquiza - Bass
Macbeth Julian Ayon Jr. - Drums


FORMER MEMBERS:
Donato Otamias - Drums
Omertz Pangilinan - Guitars
Macky Agpuldo - Drums
Libby Borjal - Keys


The brain and heart, two essential parts humanity cannot do without if we are to survive. ANHURA have taken this concept and extended it in their music, further exploring the marriage of thoughts and feelings. Inventing music not extremely based on theory but on feelings, experimentation/improvisation and experience. Through this vision, their music transcends boundaries and limitations, everyth...ing seems possible. Makes absolute sense since music is infinite and boundless. ANHURA’s music is a journey, and to where the destination will be is to each his/her own. Their music takes you on a ride and while your eyes are closed, your limitation will only be your own imagination. It’s a fusion of the diverse emotions that we, ourselves, embodied our lives with. The bliss and madness, the love and suffering, the rise and fall, the beauty and chaos—equilibrium. The name ANHURA based on the band's research comes from the Aramaic term that means "light" or "lunar light". They chose this name mainly because their songs reflect a certain aura, that of one’s search for the elusive light and its true meaning in life. The philosophy in general is that we are always in search for something in our life that would make us feel significant in this world. The vital something that would make us complete and fulfilled. ANHURA tends to express, address and manifest this through the music they create. The sound in general dwells but not limited to a mix of classical, folk, progressive built on a rock backbone. The vocal lines are powerful, ethereal and melodic with full of emotions complementing the message and the music itself.
Details EP 2011 Anhura "Unveling" Tracklist :
01 After the Eclipse 02 Covenant 03 Illuminism 04 Infinity's Demise 05 The Voyage .
U can download a demo album Here
Share:

Denia "Spain Gothic Metal" 2009 Album "No Life After Love"

Denia gothic metal cover
Denia
In 2009 Denian Band "Spain Metal" Releases Album "No Life After Love" Detail Tracklisting :
Tracklist:
01. Maybe
02. No Life After Love
03. Like a Scared Child
04. To Die Rather Than Resign Myself
05. Deep Scars
06. Frozen Cult
07. Scream To The Moon
08. Little Goth Girl
09. Home Dark Home
10. Denied
11. Living No Air
12. Remains Of You
13. Embrace Of Doubt
14. Ghost City Inside My Heart
15. Bleeding Always
16. Who Is It (Michael Jackson cover)
17. The Wait
18. The Believer (album version)
19. The Believe
for a demo album, Please download here
Share:

Rabu, Januari 04, 2012

Tracklisting & Cover Album "Nefrit Lazurit" Moses Bandwidth

Setelah beberapa waktu yang lalu indometalgoth.com interview dengan Moses Bandwidth mengenai album Nefrit Lazurit ini sekarang indometalgoth.com mempublish daftar tracklisting lagu lagu Moses Bandwidth Yang ada di album Nefrit Lazurit.
Nefrit Lazurit Moses Bandwidth Release on March 2012th
Traclisting Cover Album Nefrit Lazurit Moses Bandwidth
Tracklist:
1. Wasteland
2. Sabda Ghaib
3. Karma
4. Nefrit Lazurit
5. Bayang Silam
6. Konspirasi
7. Rintik Hujan T'lah Berlalu
8. Surat Untuk Mozart
9. Mozart
10. Bayang Silam (Radio edit)
11. Soul Tombs
Read More : Interview with Moses Bandwidth " Nefrit Lazurit " 2012 
Share:

Senin, Januari 02, 2012

Video Clips Sirenia - The End Of It All

Play / Download Video Clips Sirenia 
Title Song : The End Of It All
Album : The Enigma of Life
Release year : 2011
 
From the album, The Enigma of Life (2011) 
Please check the stereo version here :
Share:

Within Temptation Posted New Video Clips "Fire And Ice"

"Fire And Ice" is a new music video from Within Temptation's album "The Unforgiving". It features both live footage and video footage specially filmed for the band's live performances! 
Within Temptation Posted New Video Clips Fire And Ice
Share:

IMPERIAL "Gothic Metal - Ujung Berung Bandung"

IMPERIAL Gothic Metal - Ujung Berung Bandung.jpg
Genre : Gothic Metal
Location : Ujung Berung , Bandung

Tracklist (Free Download Mp3) :

1. Keheningan Malam
2. Fiktif

Download here (Mediafire)
Share:

HEULEN ANZELL "Gothic Black Metal" Band Profil, Download Mp3

HEULEN ANZELL Gothic Black Metal Band Profil Download Mp3
indometalgoth.com - Heulen Anzell, band gothic black metal yg berasal dari salah satu kota penunjang jakarta yaitu tepatnya di wilayah Citayam, perbatasan kota Depok dan Bogor. Didirikan pada bulan september tahun 2004, yang beranggotakan awal Mumu sebagai vokalis, Chadock sebagai gitaris, Hendry (RIP) sebagai bassis dan Gepe sebagai drummer. Heulen berasal dari bahasa German yang artinya jeritan (teriakan, rintihan ...atau tangisan). Sedangkan Anzell berasal dari bahasa Latin yang artinya Bidadari (malaikat). Heulen Anzell dapat diartikan "Jeritan Malaikat". Awalnya Heulen Anzell dikenal dengan nama "Sekarat" yang pada saat itu bergenre trash metal. Ditahun 2005 baru mencoba mengusung musik yang disebut jenis musik gothic black metal. Dengan perubahan tersebut, kemudian masuklah Seha sebagai ledies vokal. Sekaligus merubah nama menjadi "Heulen Anzell". Perjuangan Heulen Anzell untuk mempertahankan genre Metal sangat berat karena band ini berdiri di tengah komunitas punk yang pada waktu itu sangat membumi di Citayam. Dengan komunitas metal yang sangat kecil, tetapi Heulen Anzell tetap bersemangat untuk mengembangkan musik metal diwilayah Citayam. Setelah itu dukungan teman-teman dari luarpun semakin kuat seperti ISTANA IBLIS (Black Metal Bojonggede) yang tidak tahu di mana kabarnya sekarang. Pada tahun 2006, Seha keluar sampai akhirnya digantikan oleh Rhika. Pada 31 Maret 2007 bassis yang bernama Hendry (RIP) meninggal. Hendri (RIP) adalah pendiri band, dia adalah sosok metalhead yang tidak akan tergantikan di Heulen Anzell sampai kapanpun. Namanya akan selalu diingat, sampai terciptanya lagu yang dia amanatkan sebelum dia meninggal yang berjudul "Selamat Jalan". Setelah itu masuklah Yudi sebagai bassis menggantikan Hendri (RIP). Setelah meningalnya Hendri (RIP), nasib Heulen Anzell di dalam kekacauan. Mumu dan Chadock memilih untuk bekerja, sementara Gepe masih tetap exist dan mendirikan band-band seperti Akar Otak (diferent blood), F.I.B, dan Tragedi Kematian yang juga membawa nama Citayam sampai saat ini. Sampai akhirnya di tahun 2009, Chadock diajak oleh temannya untuk membuat project band yang bernama "Until Last Blood" yang berbasis di Depok. Dengan dukungan kawan-kawan dari CEMS, Gajah Oleng Crew, dan Tragedi Kematian yang sangat mendukung, sekaligus dengan diadakannya event metal yang pertama (Citayam Meledug #1) maka pada tahun 2010 Heulen Anzell sepakat untuk membangkitkan kembali namanya setelah beberapa tahun vacum dengan formasi Rhika (Ledies vokal), Mumu (scream vokal), Chadock (lead gitar), Yudi (bass), dan Gepe (drum). Untuk menyempurnakan instrument maka masuklah Borga sebagai bassis dan menggeser Yudi sebagai rytem gitar. Sementara dengan kesibukan Rhika yang sangat padat, maka masuklah Rara untuk menggantikannya dan mengubah formasi menjadi: Rara (Ledies vokal) Mumu (scream vokal) Chadock (lead gitar) Yudi (rytem) Borga (bass) Gepe (drum) dan; Nawi (Keyboard).

Mari yang Belum download lagunya heulen anzell indometalgoth.com mengumpulkan beberapa lagu Heulen Anzell diantaranya :
1 . Selamat Jalan - Download
2. Symphoni Kehidupan - Download
3. Mati Suri - Download
Share:

Label

Arsip Blog

Arsip Blog